Nëse dëshironi të kontaktoni ekipin tonë të shërbimeve dhe kujdesit për klientët, atëherë ju mund të përdorni formën më poshtë:

Trendyear.com

Na Kontaktoni

Küçük Bakkalköy Mahallesi Defne Sokak
Flora Suite No:1/365
Ataşehir / İstanbul / TÜRKİYE

 

Tel: +383 458 46 500
Adresa Elektronike: info@trendyear.com

Përgjigjet e pyetjeve tuaja do të mundohemi t’i kthejmë sa më shpejt që të jetë e mundur.

Për të gjitha pyetjet dhe kërkesat rreth porosive tuaja ju lutemi na shkruani në adresën elektronike: info@trendyear.com

E hënë – E diel  /  10:00 – 18:00

Trendyear
Logo
Shopping cart